+31 20 717 3000 info@acosorb.nl
   Select Page

   ACOSORB BIJ AMPELMANN

   PROJECT:
   Ampelmann HQ

   WAAR:
   Delft, The Netherlands

   WANNEER:
   2016

   PRODUCT:
   Acospray DC2

   Ampelmann is bepalend voor de hoge standaarden van de veiligheid op olieplatforms door bewegingscompensatie in offshore toegangssystemen en services wereldwijd.  De Berlijnse Ampelmann – dat daar het stoplichtteken is – staat symbool voor hoe eenvoudig en veilig offshore transfering is geworden dankzij hun Cargo Transfer Systems. Staat het licht op groen? Oversteken maar.

   Na ontwikkelen van verschillende prototypes, lanceerde Ampelmann in 2008 hun eerste A-type. Met aan het hoofd eerst Jan van der Tempel en vanaf 2015 Jim Craig.

   Sindsdien boeken ze internationale successen met de E- en O-types. Met kantoren over heel de wereld – Brunei, Houston, Rio de Janeiro, Aberdeen and Doha en een productieloods in Rotterdam – openden ze in 2016 hun hoofdkantoor op de plek waar Van der Tempel’s eerste ideeën het daglicht zagen: Delft.

   Hun nieuwe hoofdkantoor van bijna 6000m2 in Delft zal vooral de open communicatie en samenwerking gaan stimuleren in Ampelmann’s streven naar innovatieve en klantgedreven oplossingen. De volgende elementen zijn in gedachten gehouden bij het ontwerpen van het pand: werken in een gezonde omgeving, geoptimaliseerde samenwerking tussen departementen en de connectie met de thuishaven bewaren.